home
bedrijf
historieonderhoudminiatuurfotogalerij
contact
gast

Onderhoud

Op dit moment beschikken wij over een parkeerterrein en de aangrensende witte loods aan de industrieweg 2b. Hier staan onze auto´s geparkeerd en kunnen de meeste kleine reperatie´s zelf uitvoeren. Olie verversen en APK wordt door Truckland Wognum uitgevoerd waarmee wij in de loop der jaren een zeer goede relatie mee hebben opgebouwd.

In alle jaren dat er gereden werd met vrachtwagens is het onderhoud altijd zelf gedaan. Eerst op de Zesstedenweg, waar de auto´s precies door de steeg konden en ook altijd binnen stonden.

In de begin jaren 70 verhuisde het bedrijf naar de industrieweg waar het woonhuis op de hoek samen met de drie witte hallen werden aangekocht. De eerse hal was toen de werkplaats, de middelste hal werden de auto's opgeknapt en de derde werd gebruikt voor verhuur op en overslag.

Eind jaren tachtig werd het voormalige bedrijfscomplex van de Coöperatie de tuinbouw aangekocht. Dit werd verbouwd tot een moderne werkplaats met smeerkuil kantoor en kantine. Op deze werkplaats werden alle werkzaamheden aan de vrachtwagens zelf gedaan, service beurten tot banden. Cabine´s overbouwen, schades en laadkleppen + koelmotoren. Alleen APK en tachograaf uit ijken werd uitbedsteed aan DAF Noord Holland nu Truckland Wognum.

Bekijk hier de foto´s van de werkplaats"